Toto cukroví nazývám Margotky nebo Margotková srdíčka, protože na jeho přípravu používám oblíbenou čokoládovou tyčinku Margot. Do polevy následně přidávám také Ledové kaštany, které ji zvýrazní a zajistí, že bude chutnat ještě lépe.
Toto cukroví nazývám Margotky nebo Margotková srdíčka, protože na jeho přípravu používám oblíbenou čokoládovou tyčinku Margot. Do polevy následně přidávám také Ledové kaštany, které ji zvýrazní a zajistí, že bude chutnat ještě lépe.
Margotková srdíčka nejen skvěle chutnají, ale i krásně vypadají. Ozdobit je můžete podle svých představ. Já obvykle používám tmavou a bílou čokoládu a následně buď drcenou Margotku (jako v tomto případě), nebo nasekané ořechy.
Základ na Margotková srdíčka si můžete připravit klidně i předem. Těsto je po upečení trvanlivé a vydrží několik týdnů. Jakmile je však naplníte máslovým krémem, je ideální zkonzumovat je zhruba do týdne. Chtěli byste si kromě těchto srdíček připravit i něco jiného? Vyzkoušejte třeba recept na tyto luxusní tartaletky, které zvládne i začátečník.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě