Thajské kari s kuřecím masem

Recept Thajské kari s kuřecím masem

Přidal: , 17.11.2014

Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Skvělá volba na chutný oběd. Rychle a jednoduše.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 17.11.2014

Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd

SUROVINY

Budeme potřebovat:

400 gkuřecí prsa
2 lžíceslunečnicový olej
180 gdlouhozrnná rýže
1 lžičkakari koření
500 mlslepičí vývar
cibule (jarní), červená paprika
sůl, pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Maso si umejeme, osušíme a nakrájíme na malé kostičky.
  2. Na rozpáleném oleji si maso osmažíme a následně ho vyjmeme na talířek.
  3. Ve výpeku si osmahneme rýži (cca 1 - 2 min.) A posypeme ji kari kořením. Rýži zalijeme vývarem a při nízké teplotě ji vaříme cca 15 minut.
  4. Cibuli a papriku si umyjeme a nakrájíme na malé kousky. Smícháme ji s odloženým masem a v polovině doby vaření rýže tuto směs vysypeme do vývaru.
  5. Ochutíme solí a pepřem podle chuti. Můžeme použít i více kari koření.
  6. Podáváme horké. Dobrou chuť!
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit