Koložvárské zelí je klasika, která se připravovala zejména v minulosti. Dnes sice není tak populární, ale ráda si s ním připomenu dětství. A to zejména obědy a večeře u prarodičů. Tentokrát jsem ho dělala podle tohoto receptu a mohu říct, že se skutečně povedlo. Autor: Milada Sumková
Koložvárské zelí je klasika, která se připravovala zejména v minulosti. Dnes sice není tak populární, ale ráda si s ním připomenu dětství. A to zejména obědy a večeře u prarodičů. Tentokrát jsem ho dělala podle tohoto receptu a mohu říct, že se skutečně povedlo. Autor: Milada Sumková
Receptů na koložvárské zelí je velké množství. Některé jsou tradiční, jiné jsou doplněné o různé zajímavé přísady, díky kterým je výsledný pokrm trochu odlišný. Já jsem tentokrát vsadila na klasický recept od své babičky, který se vždy povede.
Koložvárské zelí můžete jíst samostatně. Případně k němu podávejte vařené brambory nebo čerstvý domácí chléb, který si můžete upéct podle tohoto ověřeného receptu.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě