Tradiční bramborák
Klasika v kuchyni nesmí chybět. Podáváme s kyselým nebo sladkým mlékem. Dobrou chuť!
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Budeme potřebovat:
6 ksstředně velkých brambor
3 hrstistrouhanky /množství je orientační, podle potřeby možno přidat/
2 ksvejce
5 stroužkůčesneku
1 hrstmajoránky
sádlo na smažení
- Syrové oloupané brambory najemno nastrouháme, přebytečnou vodu vymačkáme, přidáme zbytek ingrediencí a vymícháme středně husté těsto, které lžící klademe do rozpáleného tuku a smažíme z obou stran dozlatova.
- Podáváme s kyselým nebo sladkým mlékem - každý podle vlastní chuti. Dobrou chuť!
Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
kuchařky - Naďa Indruchová
Zdroj: Vaření s Tomem
KOMENTÁŘE K RECEPTU