Tradiční bramborák

Recept Tradiční bramborák

Přidal: , 11.5.2015

Kategorie: Bramboráky, Brambory, Oběd, Přílohy, Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Klasika v kuchyni nesmí chybět. Podáváme s kyselým nebo sladkým mlékem. Dobrou chuť!

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 11.5.2015

Kategorie: Bramboráky, Brambory, Oběd, Přílohy, Chuťovky

SUROVINY

Budeme potřebovat:

6 ksstředně velkých brambor
3 hrstistrouhanky /množství je orientační, podle potřeby možno přidat/
2 ksvejce
5 stroužkůčesneku
1 hrstmajoránky
sádlo na smažení

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Syrové oloupané brambory najemno nastrouháme, přebytečnou vodu vymačkáme, přidáme zbytek ingrediencí a vymícháme středně husté těsto, které lžící klademe do rozpáleného tuku a smažíme z obou stran dozlatova.
  2. Podáváme s kyselým nebo sladkým mlékem - každý podle vlastní chuti. Dobrou chuť!

Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
kuchařky - Naďa Indruchová

Zdroj: Vaření s Tomem

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit