Tradiční a jednoduchý recept na bratislavské řezy, který si zamilujete. Dělala jsem je poprvé a hned se povedly. Těsto je nadýchané a jemný máslovo-pudinkový krém ho dokonale doplňuje. Pokud máte rádi klasiku, určitě tenhle zákusek vyzkoušejte. Nebudete litovat. Autor: Nikuš Domankušová
Tradiční a jednoduchý recept na bratislavské řezy, který si zamilujete. Dělala jsem je poprvé a hned se povedly. Těsto je nadýchané a jemný máslovo-pudinkový krém ho dokonale doplňuje. Pokud máte rádi klasiku, určitě tenhle zákusek vyzkoušejte. Nebudete litovat. Autor: Nikuš Domankušová
Bratislavské řezy patří mezi tradiční zákusky, které se v domácnostech připravují už mnoho let. Stejně jako například metrové řezy nebo krémeše. Ty si můžete upéct podle tohoto receptu během 30 minut. Příprava bratislavských řezů je sice o něco zdlouhavější, ale rozhodně stojí za to.
Bratislavské řezy skladujte v chladu. Ideálně v lednici, aby se čokoládová poleva nerozpustila. Já jsem povrch kromě tmavé čokolády ještě ozdobila rozpuštěnou bílou čokoládou, která výslednému zákusku dodala velmi pěkný vzhled.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě