Griliášky jsem dělala letos poprvé, proto mě překvapilo, že se mi tak povedly. Nejenže skvěle vypadaly, ale také výborně chutnaly. Určitě to nebyla jediná várka, kterou na Vánoce udělám. Autor: Margita Markovičová
Griliášky jsem dělala letos poprvé, proto mě překvapilo, že se mi tak povedly. Nejenže skvěle vypadaly, ale také výborně chutnaly. Určitě to nebyla jediná várka, kterou na Vánoce udělám. Autor: Margita Markovičová
Griliášky jsou pro mnohé tradičním vánočním cukrovím, které připravují každé svátky. Já jsem se jim dlouho vyhýbala a spíše jsem preferovala jiné oblíbené druhy, jako například linecké cukroví, perníčky nebo pařížské rohlíčky. Tentokrát jsem se do nich ale pustila a výsledek stál za to.
Griliášky, stejně jako jiné nepečené vánoční cukroví, zůstanou čerstvé a chutné po celé svátky. Stačí je jen skladovat na tmavém a chladném místě. Krájet je můžeme na libovolnou velikost podle potřeby – ideální je však zvolit menší nebo středně velké tvary, které se dobře jedí.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě