Tradiční kokosový chlupatý řez

Recept Tradiční kokosový chlupatý řez
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Tradiční a hlavně na přípravu jednoduchý.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Těsto:

200 gmoučkový cukr
1 ksvejce
2 lžícemedu
1 lžíceoleje
2 dclmléka
300 ghladké mouky
1 bal.prášek do pečiva

Na obalení:

250 gmoučkový cukr
50 gkakao
5-6 lžicmléka
250 gmásla
250 gkokos
rum podle chuti

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vejce utřeme s cukrem a za stálého míchání přidáváme po kapkách olej a med. Pak vmícháme střídavě mouku, do které jsme přidali prášek do pečiva s mlékem a vše dobře vymícháme. Směs vylijeme na vymazaný a pomoučený plech. 
  2. Upečeme při teplotě 180 stupňů do zlata, asi 30 min.
  3. Poleva:
    Cukr, kakao a mléko provaříme a ještě do teplého vmícháme máslo a rum.
  4. Těsto nakrájíme na malé kostky, které namáčíme do teplé polevy a obalujeme ve strouhaném kokosu. Necháme dobře ztuhnout.

Zdroj: Pečené, varené s Ivou

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
13.12.2019, Fikina odpovědět00

Prosím na jak velký plech? Děkuji za odpověď.

Odpovídáte na komentář uživatele zrušit