Masarykovy koláčky jsou chutné a jednoduché na přípravu. Jejich historie je dlouhá, kvůli čemu je můžete najít v různých provedeních. My je pečeme každé Vánoce podle tohoto receptu, který mě ještě nikdy nezklamal. Autor: Jana Jančíková
Masarykovy koláčky jsou chutné a jednoduché na přípravu. Jejich historie je dlouhá, kvůli čemu je můžete najít v různých provedeních. My je pečeme každé Vánoce podle tohoto receptu, který mě ještě nikdy nezklamal. Autor: Jana Jančíková
Výhodou Masarykových koláčků je především to, že velmi dlouho vydrží. Klidně je můžete připravit s předstihem. Budete tak mít jistotu, že pokud těsně před Štědrým dnem nebudete mít čas, na svátečním stole se přece jen objeví nějaké koláčky.
Masarykovy sušenky nemusí odležet. Konzumovat je můžeme hned po tom, co je upečeme. Pro delší trvanlivost je skladujeme na tmavém a chladném místě spolu s dalšími vánočními cukrovím.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě