Tradiční zákusek, který nezklame a získáte si jím každého člena rodiny nebo hosta. Přesně takový je obliž prst, který dělám pravidelně už dlouhé roky podle svého ověřeného receptu. Díky němu se vždy dokonale povede. Určitě ho vyzkoušejte i vy. Autor: Valéria Blehová
Tradiční zákusek, který nezklame a získáte si jím každého člena rodiny nebo hosta. Přesně takový je obliž prst, který dělám pravidelně už dlouhé roky podle svého ověřeného receptu. Díky němu se vždy dokonale povede. Určitě ho vyzkoušejte i vy. Autor: Valéria Blehová
Obliž prst je u nás doma klasikou, kterou dělám na téměř každé svátky, oslavy nebo v neděli, když mám víc času. Skvěle se hodí ke kávě nebo po dobrém obědě. Pokud jste ho dosud nedělali a chcete mít jistotu, že se vám povede, vyzkoušejte tento recept.
Ztuhlý obliž prst nakrájíme na kostky a můžeme podávat. Chtěli byste mírně odlišnou verzi tohoto zákusku? Vyzkoušejte z něj udělat dort podle tohoto receptu.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě