Pařížské rohlíčky jsou u nás tak oblíbené, že je peču nejen během Vánoc, ale i běžně během roku. Tím, že vydrží dlouho, si je mohu upéct i z větší dávky, uskladnit a následně vždy, když přijde návštěva, naservírovat ke kávě nebo jako něco sladkého po obědě. Autor: Jana Jančíková
Pařížské rohlíčky jsou u nás tak oblíbené, že je peču nejen během Vánoc, ale i běžně během roku. Tím, že vydrží dlouho, si je mohu upéct i z větší dávky, uskladnit a následně vždy, když přijde návštěva, naservírovat ke kávě nebo jako něco sladkého po obědě. Autor: Jana Jančíková
Pařížské rohlíčky jsou pro někoho tradičním symbolem Vánoc. U nás doma se dělají po celý rok. Skvělé jsou jako sladká tečka za dobrým obědem nebo jako dezert na oslavy. Během let jsem vyzkoušela několik receptů, ale tento se stal mým oblíbeným.
Pařížské rohlíčky chutnají opravdu dokonale. Určitě si je připravte. A kromě těch klasických můžete vyzkoušet i verzi s bílou čokoládou, na kterou najdete recept zde.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě