Tradiční pařížský salát. Servírování na Halloween.

Recept Tradiční pařížský salát. Servírování na Halloween.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Trochu netradiční servírování, ale co neudělám pro syna na požádání :) prsty jsou klasické párky a nehty jsem udělala z mandlí :) K tomu čerstvé pečivo a večeře je na stole. Autor: Blažka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:

SUROVINY

500 gjemný salám
1 kscibule
4 kskyselá okurka
1 konzerva (400 g)hrášek
1 lžícehořčice
dle chutisůl
dle chutipepř
trochuworchestrové omáčka
1 pohármajonéza

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Okurky nakrájíme nadrobno, přidáme na hrubém struhadle nastrouhanou cibuli a salám.
  2. Promícháme, osolíme a opepříme podle chuti, přidáme hrášek, hořčici, přidáme i trochu worchesterovou omáčky a na závěr i majonézu.
  3. Takto připravený salát dáme do lednice na pár hodin a můžeme podávat.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit