Tento recept je na tradiční zelňačku, která je sváteční pochoutkou a často se podává během Vánoc. Je to bohatá a sytá polévka připravovaná z kysaného zelí, uzeného masa, různých druhů masa a koření. Tato stoletá receptura je velmi oblíbená a na vánočním stole se na ni všichni těší. Recept je ze staré kuchařské knihy z před 100 let.
Tento recept je na tradiční zelňačku, která je sváteční pochoutkou a často se podává během Vánoc. Je to bohatá a sytá polévka připravovaná z kysaného zelí, uzeného masa, různých druhů masa a koření. Tato stoletá receptura je velmi oblíbená a na vánočním stole se na ni všichni těší. Recept je ze staré kuchařské knihy z před 100 let.
FB foto: Ivana S.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Zajímavý recept, který má ale jednu chybu. Brambory je potřeba vařit zvlášť, v kyselé vodě se neuvari do měkka.