Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme med, olej, mléko a jedlou sodu. Hmotu dáme do hrnce a za stálého míchání na mírném ohni vaříme, dokud hmota získá světle hnědou barvu. Podle potřeby přidáváme mouku a zpracujeme měkké nelepivé těsto, které zpracujeme do jedné kuličky a pak ji rozdělíme na 4 stejné části. Ještě horké je rozválíme na pomoučené pracovní desce na velký tenký plát a na opačné straně plechu ho upečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů. Pečení trvá krátce - hned když těsto začne hnědnout ho z trouby vyjmeme.
Do mléka přidáme dětskou krupici a uvaříme hustou kaši, kterou odstavíme a necháme vychladnout. Máslo utřeme spolu s cukrem a rumem do pěny, postupně přidáme uvařenou krupicovou kaši.
Můžeme vrstvit. Na jeden plát těsta navrstvíme krém, položíme druhý plát těsta, znovu natřeme krém, položíme třetí plát těsta, znovu navrstvíme krém a zakryjeme to čtvrtým plátem těsta. Na vrch naneseme čokoládovou polevu (čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, přidáme máslo a mléko). Pěkně uhladíme, můžeme ozdobit čokoládovou barevnou rýží.