Tradiční slovenská kuchyně. Miluji. Kromě brynzových halušek máme doma rádi i brynzové nebo bramborové pirohy, které dělám dost často, protože je to oblíbené jídlo mé dcery. Někdo brynzu ředí zakysanou smetanou, já zvyknu ředit mlékem, záleží na brynzy, na její hustotě. Já kupuji domácí brynzu, která je velmi hustá, takže mléko zcela postačuje. Nezapomeňte ani na osmaženou slaninu, která nesmí chybět. Autor: Mineralka
Tradiční slovenská kuchyně. Miluji. Kromě brynzových halušek máme doma rádi i brynzové nebo bramborové pirohy, které dělám dost často, protože je to oblíbené jídlo mé dcery. Někdo brynzu ředí zakysanou smetanou, já zvyknu ředit mlékem, záleží na brynzy, na její hustotě. Já kupuji domácí brynzu, která je velmi hustá, takže mléko zcela postačuje. Nezapomeňte ani na osmaženou slaninu, která nesmí chybět. Autor: Mineralka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě