Tradiční smažák

Recept Tradiční smažák

Přidal: , 15.4.2015

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Kdo nemá rád smažák, neví co je dobré. Je to sice nezdravá pochoutka, ale sem tam určitě nezaškodí. Mňam!

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 15.4.2015

Kategorie: Oběd

SUROVINY

Budeme potřebovat:

tlustší plátky tvrdého sýra
vajíčko na obalování
hladká mouka na obalování
strouhanka na obalování
olej na smažení

Příloha:

brambory
olej
koření na americké brambory

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Brambory očistíme, nakrájíme na čtvrtiny a dáme do misky. Přidáme olej, koření a důkladně promícháme. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 200 stupňů do zlata nebo je vložíme do fritézy.
  2. Sýr obalíme v trojobalu - hladká mouka, vejce a strouhanka (můžeme opakovat vícekrát, dosáhneme tak křupavější obal). Smažíme z obou stran na rozehřátém oleji. Vysmažený sýr uložíme na papír, abychom se zbavili přebytečného oleje a podáváme. Dobrou chuť!

Zdroj: Vaření a pečení s radostí

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit