Tradiční smažené gordon bleu

Recept Tradiční smažené gordon bleu

Přidal: , 9.2.2017

Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Už jsem potřebovala něco smažené, protože jsem tento týden vařila buď bezmasé hlavní jídlo nebo klasicky pouze na přírodně. Chtělo to buď klasický řízek nebo pečené kuře, případně něco jako plněná rolka, obalená v trojobalu a smažená na oleji. Ale nakonec jsem se rozhodla pro gordon bleu - kuřecí prsa, šunka, sýr a obalené v trojobalu a smažené na oleji. Tak vám přeji dobrou chuť. Autor: Mineralka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 9.2.2017

Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd

SUROVINY

kuřecí prsa
šunka
sýr
sůl, pepř
olej na smažení
vajíčka na obalení
hladká mouka na obalení
strouhanka na obalení
brambory jako příloha

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Gramáž surovin nebudu zbytečně psát, každý si připraví tolik, kolik je třeba.
  2. Tak kuřecí prsa očistíme, překrojíme na polovinu, naklepeme a celé osolíme a opepříme.
  3. Uložíme plátek šunky, plátek sýra, přeložíme a utěsníme párátkem.
  4. Obalíme v klasickém trojobalu - hladká mouka, vajíčko, strouhanka a smažíme v rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.
  5. Po vysmažení ukládáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje a podáváme s vařenými bramborami a zeleninovou oblohou.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit