Domácí koblihy jsou lepší než jakékoli kupované. Připomínají mi dětství a vždy, když je udělám, mají velký úspěch. Otestovala jsem už více receptů, ale k tomuto se vracím pravidelně. Těsto je krásně nadýchané, měkké a velmi chutné. Určitě vyzkoušejte. Autor: Marcela Sácká
Domácí koblihy jsou lepší než jakékoli kupované. Připomínají mi dětství a vždy, když je udělám, mají velký úspěch. Otestovala jsem už více receptů, ale k tomuto se vracím pravidelně. Těsto je krásně nadýchané, měkké a velmi chutné. Určitě vyzkoušejte. Autor: Marcela Sácká
Koblihy jsou dokonalé k obědu, večeři nebo jen jako něco sladkého během dne. Po usmažení je vždy plním svou vlastní domácí marmeládou. Tentokrát jsem použila jahodovou a meruňkovou, kterou jsem připravila podle tohoto receptu.
Takto připravené koblihy jsou nadýchané a velmi chutné. Pokud byste si ale chtěli připravit o něco lehčí verzi, můžete vyzkoušet tento recept na koblihy pečené v troubě.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě