Dvě vrstvy těsta a jedna vrstva tvarohového krému vytvářejí dokonalou kombinaci chutí. Dezert je sladký, jemný a doslova se rozplývá na jazyku. Recept na něj mám ze staré knihy z roku 1997, ale za tu dobu jsem si ho mírně upravila. Autor: Jitka Smejkalová
Dvě vrstvy těsta a jedna vrstva tvarohového krému vytvářejí dokonalou kombinaci chutí. Dezert je sladký, jemný a doslova se rozplývá na jazyku. Recept na něj mám ze staré knihy z roku 1997, ale za tu dobu jsem si ho mírně upravila. Autor: Jitka Smejkalová
Jednoduchý a tak dobrý. Přesně tak bych popsala tento třívrstvový koláč, který připravuji při různých příležitostech. Velmi často tehdy, když máme doma chuť na něco sladkého, nebo při svátcích jako jsou Velikonoce či Vánoce. Všem chutná a sní se téměř okamžitě po upečení.
Příprava koláče je o něco zdlouhavější, ale vůbec není složitá, takže se jí nemusíte bát. Před podáváním dezert nakrájejte na menší čtverce a nezapomeňte ho posypat moučkovým cukrem.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě