Tradiční zeleninová polévka

Tradiční zeleninová polévka. Autor: Katka

Přidal:, 13.8.2015
Kategorie: Polévky, Zeleninový vývar
Recept Tradiční zeleninová polévka

Suroviny

Budeme potřebovat:
1 ksmalá cibule
3 ks%mrkev
2 ks%brambora
1 ks%kedluben
červena paprika
máslo
petrželka
sůl
koření

Postup přípravy

  1. Na másle osmahneme cibuli a na kostičky nakrájenou zeleninu a poprášíme ji paprikou.Tip: 22 nejlepších receptů na velikonoční saláty a jiné pochoutky
  2. Zalijeme vodou, osolíme, opepříme a vaříme, dokud zelenina nezměkne.
  3. Když je už zelenina měkká, můžeme dolít vodu podle toho jakou hustou polévku chceme mít. Necháme sevřít, podle potřeby dokořeníme a přidáme nakrájenou petrželku.Tip: Sbírka 25 nejlepších receptů na zákusky, které nesmí chybět na svátečním velikonočním stole
  4. Před podáváním můžeme dozdobit čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.