Už jsem vyzkoušela mnoho receptů na bublaninu. Jahodovou, třešňovou, višňovou, rybízovou a dokonce i jablečnou nebo hruškovou. Vždy se přidávala hladká mouka, ale tentokrát jsem narazila na recept, kde se přidává polohrubá a ještě k tomu i smetana ke šlehání. Přece, když při pečení používáte do těsta smetanu na šlehání, těsto je nadýchanější a vláčnější. Zkusila jsem a nelituji, pouze doporučuji. Autor: Petra
Už jsem vyzkoušela mnoho receptů na bublaninu. Jahodovou, třešňovou, višňovou, rybízovou a dokonce i jablečnou nebo hruškovou. Vždy se přidávala hladká mouka, ale tentokrát jsem narazila na recept, kde se přidává polohrubá a ještě k tomu i smetana ke šlehání. Přece, když při pečení používáte do těsta smetanu na šlehání, těsto je nadýchanější a vláčnější. Zkusila jsem a nelituji, pouze doporučuji. Autor: Petra
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě