Trhanec pečený na pánvi
Už jste určitě slyšeli o trhanci, který víte připravit na různé způsoby. S tvarohem, s povidly, se skořicí, s mákem, s ořechy, no možností je mnoho. Já jsem si připravila trhanec pečený na pánvi se skořicí a posypaný moučkovým cukrem. K tomu šálek dobrého kapučína a den se může nastartovat. Toto jídlo si můžete připravit i na oběd nebo na večeři. Já spíše sladké na snídani, abych měla plno energie na práci. Autor: Adddy
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
2 ksžloutky
2 lžícecukru
1/4 lmléka
12,5 dkgpolohrubé mouky
špetkasoli
2 ksbílky
moučkový cukr na posypání
skořice
- Rozšleháme žloutky, cukr, sůl a polovinu mléka, přidáme polohrubou mouku, zředíme druhou půlkou mléka a vmícháme sníh ze 2 bílků.
- Smažíme silnější omelety na oleji, poté je vidličkou na talíři naškubeme.
- Posypeme moučkovým cukrem, skořicí.
- Je to výborná snídaně. Dobrou chuť :)
KOMENTÁŘE K RECEPTU