Trhanec pečený na pánvi

Recept Trhanec pečený na pánvi

Přidal: , 21.2.2017

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Už jste určitě slyšeli o trhanci, který víte připravit na různé způsoby. S tvarohem, s povidly, se skořicí, s mákem, s ořechy, no možností je mnoho. Já jsem si připravila trhanec pečený na pánvi se skořicí a posypaný moučkovým cukrem. K tomu šálek dobrého kapučína a den se může nastartovat. Toto jídlo si můžete připravit i na oběd nebo na večeři. Já spíše sladké na snídani, abych měla plno energie na práci. Autor: Adddy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 21.2.2017

Kategorie: Oběd

SUROVINY

2 ksžloutky
2 lžícecukru
1/4 lmléka
12,5 dkgpolohrubé mouky
špetkasoli
2 ksbílky
moučkový cukr na posypání
skořice

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Rozšleháme žloutky, cukr, sůl a polovinu mléka, přidáme polohrubou mouku, zředíme druhou půlkou mléka a vmícháme sníh ze 2 bílků.
  2. Smažíme silnější omelety na oleji, poté je vidličkou na talíři naškubeme.
  3. Posypeme moučkovým cukrem, skořicí.
  4. Je to výborná snídaně. Dobrou chuť :)
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit