Tuňákem plnení šneci z listového těsta

Přidal: NejLucka, 15.10.2014
Kategorie: Tuňák, Ryby a mořské plody, Chuťovky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Pizza šneci jsou známí, ale co říkáte na listové šneky plněné tuňákem? Specifická chuť a neodolatelná vůně při pečení!
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: NejLucka, 15.10.2014
Kategorie: Tuňák, Ryby a mořské plody, Chuťovky
SUROVINY
Budeme potřebovat:
1 kslistové těsto
1 kstuňák v konzervě
5 lžickečup nebo rajčatová drť
8 listůbazalka
špetkasůl
1 ksvejce
- Listové těsto si rozválíme (cca 0,5 cm). Namažeme ho kečupem nebo rajčatovou drtí, posolíme a naházíme na něj nasekanou bazalku.
- Srolujeme a pevně stlačíme, abychom neměli v cestě vzduch. Potřeme rozšlehaným vajíčkem.
- Upečené vyjmeme, necháme vychladnout a podáváme. Dobrou chuť!
KOMENTÁŘE K RECEPTU