Tuňákem plnení šneci z listového těsta

Recept Tuňákem plnení šneci z listového těsta

Přidal: , 15.10.2014

Kategorie: Tuňák, Chuťovky, Ryby a mořské plody

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Pizza šneci jsou známí, ale co říkáte na listové šneky plněné tuňákem? Specifická chuť a neodolatelná vůně při pečení!

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 15.10.2014

Kategorie: Tuňák, Chuťovky, Ryby a mořské plody

SUROVINY

Budeme potřebovat:

1 kslistové těsto
1 kstuňák v konzervě
5 lžickečup nebo rajčatová drť
8 listůbazalka
špetkasůl
1 ksvejce

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Listové těsto si rozválíme (cca 0,5 cm). Namažeme ho kečupem nebo rajčatovou drtí, posolíme a naházíme na něj nasekanou bazalku.
  2. Plechovku tuňáka si přecedíme a rozložíme ho na kečupem natřené listové těsto.
  3. Srolujeme a pevně stlačíme, abychom neměli v cestě vzduch. Potřeme rozšlehaným vajíčkem.
  4. Rolku nakrájíme na kroužku tlusté 1 - 1,5 cm a poklademe je na papírem vyložený plech na pečení. Pečeme při teplotě 180 stupňů po dobu 15 minut.
  5. Upečené vyjmeme, necháme vychladnout a podáváme. Dobrou chuť!
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit