NejRecept.cz Pomazánky Tuňáková pomazánka Tuňáková pomazánka
Tuňáková pomazánka
Recept Tuňáková pomazánka
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Coolinarika

Výborná pomazánka z tuňáka, která se podává na snídani, svačinu, svačina nebo na večeři. Mažeme na čerstvý křupavý chléb. Mňamka!

NejLucka NejLucka    ·   28.2.2015

Tuňáková pomazánka

Výborná pomazánka z tuňáka, která se podává na snídani, svačinu, svačina nebo na večeři. Mažeme na čerstvý křupavý chléb. Mňamka!

Sdílet na Facebooku
Suroviny

Budeme potřebovat:

70 g
máslo
1 konzerva
tuňák (cca 120 - 170 g)
1 lžička
hořčice
2 lžíce
majonéza
3 lžíce
kečup
špetka
sůl
1/2 lžičky
pepř
1 ks
cibule
4 ks
vejce
1 svazek
petrželka
Postup receptu
Vytisknout
  1. Máslo si rozšleháme vidličkou, přidáme celou konzervu tuňáka (v oleji nebo ve vlastní šťávě - podle chuti) a důkladně vymícháme.
  2. Do vymíchání tuňákové hmoty přidáme hořčici, majonézu, kečup, sůl a pepř. Důkladně vyšleháme.
  3. Cibuli si nakrájíme na malé kostičky a vmícháme ji do tuňákové směsi.
  4. Nakonec přidáme natvrdo uvařená vajíčka a petrželku.
  5. Podáváme s čerstvým pečivem. Dobrou chuť!

Zdroj: Coolinarika

Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář