Tuňáková pomazánka

Recept Tuňáková pomazánka

Přidal: , 28.2.2015

Kategorie: Pomazánky, Tuňáková, Tuňák, Ryby a mořské plody

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Výborná pomazánka z tuňáka, která se podává na snídani, svačinu, svačina nebo na večeři. Mažeme na čerstvý křupavý chléb. Mňamka!

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 28.2.2015

Kategorie: Pomazánky, Tuňáková, Tuňák, Ryby a mořské plody

SUROVINY

Budeme potřebovat:

70 gmáslo
1 konzervatuňák (cca 120 - 170 g)
1 lžičkahořčice
2 lžícemajonéza
3 lžícekečup
špetkasůl
1/2 lžičkypepř
1 kscibule
4 ksvejce
1 svazekpetrželka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Máslo si rozšleháme vidličkou, přidáme celou konzervu tuňáka (v oleji nebo ve vlastní šťávě - podle chuti) a důkladně vymícháme.
  2. Do vymíchání tuňákové hmoty přidáme hořčici, majonézu, kečup, sůl a pepř. Důkladně vyšleháme.
  3. Cibuli si nakrájíme na malé kostičky a vmícháme ji do tuňákové směsi.
  4. Nakonec přidáme natvrdo uvařená vajíčka a petrželku.
  5. Podáváme s čerstvým pečivem. Dobrou chuť!

Zdroj: Coolinarika

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit