Turecké placky měkké několik dní
Již delší dobu jsem hledala recept na placky, které zůstanou měkké i na další den. Žádný nebyl tak skvělý jako tento. Samozřejmě, suroviny jsem musela upravit tak, aby výsledek byl takový jako je. Určitě vyzkoušejte i vy. Autor: Jaja
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
400 ghladká mouka
250 mlkefír
podle chutisůl
1 lžičkajedlá soda
- Připravené těsto necháme odstát na pracovní desce alespoň 10 minut, pak ho přeložíme do ledničky a necháme odstát minimálně 20 minut. Těsto bude pružnější.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Turecké placky mäkké niekoľko dní.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Türkische Fladen, die mehrere Tage weich bleiben an.
KOMENTÁŘE K RECEPTU