Turecké placky měkké několik dní
Již delší dobu jsem hledala recept na placky, které zůstanou měkké i na další den. Žádný nebyl tak skvělý jako tento. Samozřejmě, suroviny jsem musela upravit tak, aby výsledek byl takový jako je. Určitě vyzkoušejte i vy. Autor: Jaja
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
400 ghladká mouka
250 mlkefír
podle chutisůl
1 lžičkajedlá soda
- Připravené těsto necháme odstát na pracovní desce alespoň 10 minut, pak ho přeložíme do ledničky a necháme odstát minimálně 20 minut. Těsto bude pružnější.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Turecké placky mäkké niekoľko dní.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Tureckie placki miękkie przez kilka dni.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Türkische Fladen, die mehrere Tage weich bleiben an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Török lepénykenyér, akár napokig puha.
KOMENTÁŘE K RECEPTU