Tvaroh, vajíčka, zakysaná smetana a broskve jsou základem na vynikající TVAROHÁČEK

Přidal: Mineralka, 12.8.2019
Kategorie: Dorty, Sladké dorty, Buchty, Dezerty, Podle ovoce, Broskve
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Několik přísad a vynikající koláček je na světě. Přiznám se, že nepatří mezi mé oblíbené, ale mé dceři velmi chutná. Těsto je po upečení takové pudinkové, to bude jemným tvarohem a v kombinaci s ovocem je celkem šťavnatý. Zkuste i vy. Autor: Mineralka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Mineralka, 12.8.2019
Kategorie: Dorty, Sladké dorty, Buchty, Dezerty, Podle ovoce, Broskve
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
3 ksvejce
200 gjemný tvaroh
50 gzakysaná smetana
180 mlmléko
150 gkr. cukr
1 bal.prášek do pečiva
300 ghladká mouka
3 ksbroskve
- Připravené těsto nalijeme do formy o průměru 24 cm, kterou jsme vymastili tukem a vysypali moukou.
KOMENTÁŘE K RECEPTU