Tvarohová buchta s povidly

Mám ráda jednoduché dezerty, které jsou připraveny raz dva. A nejraději mám hrnkové recepty. Stačí vám jeden hrnek, který použijete jako odměrku a máte hotovo. Nemusíte nic vážit, vše nahážete na jeden plech, dáte péct a necháte vychladnout. Za 15 minut připravíte těsto, nádivku, za 25 minut máte upečený celý koláč. Kdo nemá rád marmeládu v koláči, nemusí vůbec přidávat. Já jsem ho už dělala i bez marmelády i s marmeládou a obě varianty byly fantastické. Autor: Adddy

Přidal:, 22.1.2017
Kategorie: Moučníky
Tvarohová buchta s povidly

Suroviny

Těsto:
2 hrnkyhladké mouky
1 hrnekcukru
1 hrnekmléka
1/2 hrnkuoleje
2 ksvejce
1 bal.prášek do pečiva
dle chutipovidla či marmeláda
Tvarohová náplň:
2 bal.tvarohy
1 hrnekcukru
1 bal.puding
2 ksvejce
1/2 hrnkumléka
1 bal.vanilkový cukr

Postup přípravy

  1. Ingredience na těsto utřeme.
  2. Připravíme si tvarohovou náplň utřením všech ingrediencí.
  3. Vymažeme a vysypeme si plech. Nalijeme půlku těsta na plech, natřeme tvarohovou náplň, poklademe ji lžičkami povidel (kdo nemá rád, tak marmelády).
  4. Na to nalijeme zbytek těsta a dáme péct. Asi 160 °C na 20-25 min. Dobrou chuť :)