Tvarohová lokša s cukrem nebo mákem
Vynikající tvarohová lokša, která u nás doma smizí z talíře za pár minut, stejně jako klasická bramborová. Tuto tvarohovou lokši obvykle posypu mletým mákem, poliju rozpuštěným máslem a ještě kdo si chce osladit život, posypu i moučkovým cukrem. Někdo je má rád naslano, pouze s rozpuštěným máslem a posypané troškou soli. Autor: Marta
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
400 - 500 gpolohrubá mouka
250 - 300 gtvaroh hrudkový
2 lžičkysůl
2 lžičkysoda bikarbona
1 bal.acidofilní mléko velké
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Tvarohová lokša s cukrom alebo makom.
KOMENTÁŘE K RECEPTU