Tvarohové lívance přelité medem

Recept Tvarohové lívance přelité medem
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Tvarohové lívance s medem na snídani. Připravené s láskou jsou nejlepší.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

1 šálektvaroh
3 ksvejce
1 lžičkavanilková esence
2 lžícemed
1/2 šálkuhladká mouka
1 lžičkaprášek do pečiva
špetkasůl
máslo na potření pánve

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Připravíme si šálek o objemu 250 ml a z chladničky večer vybereme všechny suroviny, aby ráno měli stejnou pokojovou teplotu.
  2. V malé misce smícháme mouku, prášek do pečiva a špetku soli. V druhé misce utřeme tvaroh s vajíčky, medem a vanilkou. Do tvarohové hmoty přidáme sypkou směs a ještě jednou pořádně metličkou vyšleháme.
  3. Pánev potřeme máslem a pořádně rozehřejeme. Lžící vrstvíme lívance, které smažíme z obou stran dozlatova.
  4. Na talíři ještě vrch polijeme medem a podáváme.

Zdroj: Coolinarika

 

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit