Žloutka vyšleháme s cukrem do pěny a postupně přidáme 4 lžíce teplé vody. Pak přidáváme sypké suroviny - kakao, kokos, mouku smíchanou s kukuřičným škrobem. Bílka vyšleháme do tuhé pěny a postupně je přimícháme k žloutkové hmotě.
Připravené těsto navrstvíme na plech o velikosti 25 x 35 cm a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 200 stupňů 10 - 15 minut. Dno plechu jsme vystlali pečícím papírem.
V mléce uvaříme klasicky hustý pudink (do mléka jsme přidali cukr), který ještě teplý nalijeme na upečený korpus a necháme vychladnout.
Tvaroh utřeme s cukrem a smetanou do krémové hmoty, přidáme vanilkový extrakt a vyšlehanou smetanu ke šlehání. Spojíme a navrstvíme na vychladlý pudink. Ozdobíme kakaem nebo strouhanou čokoládou a odložíme do chladničky. Dobrou chuť!