Tvarohový dezert s pudinkem a hrozny

Jednoduchý dezert, který máte připravený za 10 minut. Tvarohovo smetanová pěna s mascarpone, domácí hrozny (samozřejmě ovoce můžete přidat jakékoliv, jaké máte v zahradě nebo jaké máte rádi - i mražené) a ještě na vrch trochu rozdrobených bebe sušenek. Sušenky měním někdy i za piškoty a je to opravdu velká pochoutka. Autor: Wood

Přidal:, 22.8.2018
Kategorie: Pudingy, Dezerty, Nepečené dezerty, 15 minutovky
Čas přípravy:
Recept Tvarohový dezert s pudinkem a hrozny

Suroviny

1/2 kgtvarohu
300 mlšlehačky
1 bal.pistáciový pudink
1/2 lmléka
6 lžiccukru
1 bal.van. pudink
1 bal.mascarpone

Postup přípravy

  1. Uvařit pudink podle návodu + cukry, vychlazený pudink smícháme s tvarohem, přidáme ušlehanou šlehačku a potom mascarpone.Tip: Hrnkový chléb téměř bez práce
  2. Potom dáváme do pohárků a prosypat rozdrobenýma BE-BE a nahoře ozdobíme hrozny.
  3. Vychladit a papat.Tip: Jahodový džem bez chemie