Koláček je výborný i s rebarborou, mám ji v zahradě, tak je škoda nevyužít. Pokud jste již ochutnali rebarboru, tak víte, že má jemně kyselou chuť, takže koláček vůbec není přeslazený. Pokud máte zahradu, určitě si vysaďte tuto skvělou surovinu, kterou nyní mají v oblibě šéfkuchaři dávat do každého dezertu. Je velmi populární a mně i velmi chutná. Určitě vyzkoušejte. Samozřejmě, pokud nemáte rebarboru, klidně ji vynechejte, je to klasický recept na základní tvarohový koláček. Autor: Blažena
Koláček je výborný i s rebarborou, mám ji v zahradě, tak je škoda nevyužít. Pokud jste již ochutnali rebarboru, tak víte, že má jemně kyselou chuť, takže koláček vůbec není přeslazený. Pokud máte zahradu, určitě si vysaďte tuto skvělou surovinu, kterou nyní mají v oblibě šéfkuchaři dávat do každého dezertu. Je velmi populární a mně i velmi chutná. Určitě vyzkoušejte. Samozřejmě, pokud nemáte rebarboru, klidně ji vynechejte, je to klasický recept na základní tvarohový koláček. Autor: Blažena
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě