Tvarohový krémovník (Slzy anděla)

Recept Tvarohový krémovník (Slzy anděla)

Přidal: , 22.1.2019

Kategorie: Koláče, Zákusky, Dezerty, Moučníky, Koláče, cukroví

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Minulý týden jsme měli trošku náročnější. Slavili jsme narozeniny, jmeniny a tak jsem měla mnoho příležitostí upéct něco pro naše hosty. Připravila jsem i nepečený dezert - pudinkové poháry, upekla jsem tvarohový krémový zákusek a aby nebylo vše sladké, upekla jsem i mini pizzy :) Autor: Petra

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 22.1.2019

Kategorie: Koláče, Zákusky, Dezerty, Moučníky, Koláče, cukroví

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Těsto:

400 gpolohrubé mouky
160 gtuku (Hera)
160 gmoučkového cukru
1 lžičkaprášku do pečiva
3 ksžloutky

Tvarohová náplň:

0,5 litrumléka
3 bal.tvarohy ve vaničce
150 gmoučkového cukru
1 bal.vanilkový cukr
1 bal.vanilkový pudinkový prášek
1,5 dloleje
1 ksvejce
3 ksžloutky

Sníh:

6 ksbílků
6 lžiccukr moučka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Těsto:
    ze všech surovin vypracujeme těsto a vyválíme na vymazaný a moukou vysypaný plech o velikosti 30x40cm.
  2. Tvarohová náplň:
    Vše vyšleháme, nalijeme na vyválené těsto a dáme péct do vyhřáté trouby na 200°C (asi 25 min, sledujeme).
  3. Sníh:
    Bílky vyšleháme na tuhý sníh a potom přišleháme cukr. Těsně před dopečením natřeme sníh na tvarohovou náplň a dáme ještě péct maximálně na 10 minut při mírnější teplotě (130°C).
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit