Nedávno jsem byla v obchodě a zahlédla jsem v akci kaštanové pyré, tak jsem si koupila i do zásoby, dala jsem do mrazničky a teď přišel čas, spotřebovat to. Upekla jsem kaštanové řezy, které byly tak dobré, že jsem stihla ochutnat jeden jediný kousek ke kávě, který jsem si hned po upečení odložila stranou. A dobře jsem udělala, protože pokud bych neodložila, nezůstalo by mi nic a musela bych znovu péct. Zdobila jsem bílou pařížskou šlehačkou (falešnou), kterou jsem připravila ještě den předem, aby se dobře vyšlehala. Autor: Izabela
Nedávno jsem byla v obchodě a zahlédla jsem v akci kaštanové pyré, tak jsem si koupila i do zásoby, dala jsem do mrazničky a teď přišel čas, spotřebovat to. Upekla jsem kaštanové řezy, které byly tak dobré, že jsem stihla ochutnat jeden jediný kousek ke kávě, který jsem si hned po upečení odložila stranou. A dobře jsem udělala, protože pokud bych neodložila, nezůstalo by mi nic a musela bych znovu péct. Zdobila jsem bílou pařížskou šlehačkou (falešnou), kterou jsem připravila ještě den předem, aby se dobře vyšlehala. Autor: Izabela
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě