Rychlý oběd nebo večeře. Listové těsto používám v kuchyni velmi často. Je mnohem rychlejší než kynuté a když si ho koupíte v obchodě už rozválené, nemusíte se babrat ještě s válením. Rozložíte s papírem, přeložíte na plech, pokladete suroviny, zabalíte a pečete. Já jsem dělala prokládaný závin se slaninou, cibulí, klobásou a přelila jsem to česnekovým dresinkem ze zakysané smetany. Samozřejmě můžete použít i jiné suroviny, co máte v lednici nebo co máte nejraději. Závin jsem už dělala na několik způsobů, i nasladko i naslano. Slaný nám chutná více, sladké dělávám spíše nepečené, například piškotový dort. Autor: Karambola
Rychlý oběd nebo večeře. Listové těsto používám v kuchyni velmi často. Je mnohem rychlejší než kynuté a když si ho koupíte v obchodě už rozválené, nemusíte se babrat ještě s válením. Rozložíte s papírem, přeložíte na plech, pokladete suroviny, zabalíte a pečete. Já jsem dělala prokládaný závin se slaninou, cibulí, klobásou a přelila jsem to česnekovým dresinkem ze zakysané smetany. Samozřejmě můžete použít i jiné suroviny, co máte v lednici nebo co máte nejraději. Závin jsem už dělala na několik způsobů, i nasladko i naslano. Slaný nám chutná více, sladké dělávám spíše nepečené, například piškotový dort. Autor: Karambola
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě