Kávová poleva má výbornou chuť a krásný lesklý vzhled, který perfektně dotváří všechny dezerty – od řezů až po rolády. Její příprava je jednoduchá, přičemž vám na ni postačí jen tři suroviny.
Kávová poleva má výbornou chuť a krásný lesklý vzhled, který perfektně dotváří všechny dezerty – od řezů až po rolády. Její příprava je jednoduchá, přičemž vám na ni postačí jen tři suroviny.
Příprava polevy na koláče nebyla nikdy jednodušší. Jednotlivé suroviny stačí jen smíchat a výslednou směs následně použít podle svých představ. Ideální je buď na polévání dezertů, nebo na máčení sušenek, vánočního cukroví a podobně.
Konzistenci polevy si můžete přizpůsobit přesně podle svých představ. Například na polévání bábovky nebo rolády je vhodné, když je řidší. Bude se vám lépe roztírat. Naopak na máčení menšího cukroví by měla být poleva hustší, aby na něm dobře držela.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě