Rajčatová omáčka bez mouky je chutná a dietní. Není příliš těžká, takže je ideální jak na oběd, tak i na pozdní večeři. Příprava je rychlá a jednoduchá, přičemž na recept potřebujete jen několik základních surovin.
Rajčatová omáčka bez mouky je chutná a dietní. Není příliš těžká, takže je ideální jak na oběd, tak i na pozdní večeři. Příprava je rychlá a jednoduchá, přičemž na recept potřebujete jen několik základních surovin.
Rajčatová omáčka je univerzální. Nejraději ji připravuji ke špagetám, ale hodí se také k různým druhům masa, například kuřecímu nebo vepřovému. Pro přípravu je důležité použít zralá rajčata, která jsou měkká, šťavnatá a mají výraznou chuť.
Hotovou omáčku můžete ihned podávat. Po vychladnutí ji skladujte v lednici a zkonzumujte do 3 až 5 dní. Pokud víte, že ji nestihnete sníst, nalijte ji do sklenic a sterilizujte. Takto vám vydrží několik měsíců.
Video recept:
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě