Utopenci - nejlepší co znám

Přidal: IvanK, 8.8.2017
Kategorie: Utopence a zavináče, Zavařeniny, Chuťovky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Utopenců je mnoho a každému chutnají jiní, ale tento recept je pro nás doma ten nejlepší. Toto jídlo jsme kdysi dělávali do zásoby na léto a brali jsme je například když jsme se chystali k vodě nebo na delší turistiku. Je to úplně jednoduché, jen teď je už těžší sehnat kvalitní špekáčky, které mají i dobrou chuť. Jen dvě základní suroviny a vynikající pochoutka je na světě. Autor: IvanK.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: IvanK, 8.8.2017
Kategorie: Utopence a zavináče, Zavařeniny, Chuťovky
SUROVINY
špekáčky
cibule
ocet
voda
koření
vegeta
- Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Navrstvíme do sklenic a zalijeme vařícím nálevem z 2 deci octa, litru vody, lžičky černého mletého pepře a lžíce vegety.
- Sklenice uzavřeme víčkem a po vychladnutí odložíme do lednice, kde je necháme 1-2 dny odležet.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Utopenec – az ideális sörkorcsolya.
KOMENTÁŘE K RECEPTU