Vajíčková pomazánka z lučiny

Recept Vajíčková pomazánka z lučiny

Přidal: , 4.5.2015

Kategorie: Pomazánky, Vajíčková, 15 minutovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Lehká vajíčková pomazánka, připravená z nadýchané Lučiny. Podáváme s čerstvým tmavým pečivem. Autor: siesta

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 4.5.2015

Kategorie: Pomazánky, Vajíčková, 15 minutovky

SUROVINY

Budeme potřebovat:

2 ksvejce
200 glučiny
50 gmargarínu/másla
2 lžícesmetany nebo mléka
50 gpórku nebo pažitky
sůl

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vejce uvaříme natvrdo.
  2. V misce si vyšleháme lučinu s margarínem/máslem a smetanou. Přidáme najemno nakrájený pórek nebo pažitku a důkladně promícháme. Nakonec přidáme nahrubo nastrouhaná vejce a jen lehce je do pomazánky vmícháme. Dochutíme solí.
  3. Podáváme s čerstvým tmavým pečivem. Dobrou chuť!
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit