Vanilkové šneky se skořicí

Recept Vanilkové šneky se skořicí

Přidal: , 15.9.2015

Kategorie: Moučníky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Tvarohové těsto a vanilková nádivka s chutí skořice. Bez kynutí, chutné a nadýchané.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 15.9.2015

Kategorie: Moučníky

SUROVINY

Těsto:

250 gtvaroh
6 lžicmléko
1 ksvejce
80 golej
100 gkr. cukr
špetkasůl
400 gpolohrubá mouka
1,5 ba.prášek do pečiva

Nádivka:

2 bal.vanilkový pudink
700 mlmléko
1 lžičkaskořice
cukr podle chuti

Poleva:

3 lžícemoučkový cukr
1 lžícerum
1 lžícemléko

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vanilkový pudink rozmícháme v mléce, přidáme cukr podle chuti a 1 lžičku skořice. Uvaříme hustý pudink, který necháme mírně vychladnout.
  2. Tvaroh v misce smícháme s mlékem vajíčkem, olejem, cukrem a špetkou soli. Postupně přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva a zpracujeme hladké těsto, které na pomoučené pracovní desce rozválíme na tenký plát. Potřeme ho vanilkovým pudinkem a srolujeme. Nakrájíme na plátky široké cca 2 cm a ukládáme je na papírem vyložený plech na pečení.
  3. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů cca 15 - 20 minut (horkovzduch).
  4. Upečené polijeme připravenou polevou z moučkového cukru, mléka a rumu. Dobrou chuť!

Zdroj: Ichkoche

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit