Toto bych mohla jíst snad každý den. Odpalované těsto, kterého se bojí téměř každá jedná pekařka, vanilkový krém, který je neodolatelný. Já jsem po dlouhé době znovu vyzkoušela tyto věnečky a byly neskutečné. Odpalované těsto vůbec není složité na přípravu, jen třeba dodržet všechny kroky a určitě se podaří i vám. Autor: Wood
Toto bych mohla jíst snad každý den. Odpalované těsto, kterého se bojí téměř každá jedná pekařka, vanilkový krém, který je neodolatelný. Já jsem po dlouhé době znovu vyzkoušela tyto věnečky a byly neskutečné. Odpalované těsto vůbec není složité na přípravu, jen třeba dodržet všechny kroky a určitě se podaří i vám. Autor: Wood
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě