Světlé těsto z klasické bílé pšeničné hladké mouky, másla, moučkového cukru, z vnitřku vanilkového lusku, žloutků, špetky soli a tmavé těsto ze špaldové mouky, s příchutí skořice. Bez krému, takže péct můžete v dostatečném předstihu a vydrží vám až do Vánoc. Samozřejmě pokud je všechny na posezení nesníte. Autor: Sladkosti
Světlé těsto z klasické bílé pšeničné hladké mouky, másla, moučkového cukru, z vnitřku vanilkového lusku, žloutků, špetky soli a tmavé těsto ze špaldové mouky, s příchutí skořice. Bez krému, takže péct můžete v dostatečném předstihu a vydrží vám až do Vánoc. Samozřejmě pokud je všechny na posezení nesníte. Autor: Sladkosti
Můj blog: Sladkosti
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě