U nás doma jsem nekupovala vánočku už asi 20 let. Stále peču tento recept, pokud mě kopne múza, tak vyzkouším i nový, ale stále se vrátím na mou osvědčenou klasiku. S těstem se pracuje luxusně, je jemná jako peříčko a čerstvá, ještě teplá s máslíčkem je nebíčko v tlamičce. Autor: Naďa I. (Rebeka)
U nás doma jsem nekupovala vánočku už asi 20 let. Stále peču tento recept, pokud mě kopne múza, tak vyzkouším i nový, ale stále se vrátím na mou osvědčenou klasiku. S těstem se pracuje luxusně, je jemná jako peříčko a čerstvá, ještě teplá s máslíčkem je nebíčko v tlamičce. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Můj blog: Vaření s Tomem
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě