Nepečené včelí úlky patří k nejoblíbenějším vánočním sladkostem – a tato kokosová verze je skutečným potěšením pro všechny milovníky exotických chutí. Jejich příprava je jednoduchá hlavně proto, že nevyžaduje pečení. Úlky si tak můžete klidně připravit i těsně před Štědrým dnem. Autor: Tanya Šťástková
Nepečené včelí úlky patří k nejoblíbenějším vánočním sladkostem – a tato kokosová verze je skutečným potěšením pro všechny milovníky exotických chutí. Jejich příprava je jednoduchá hlavně proto, že nevyžaduje pečení. Úlky si tak můžete klidně připravit i těsně před Štědrým dnem. Autor: Tanya Šťástková
Jemné kokosové těsto se spojuje s lahodnou náplní z vaječného likéru, který úlkům dodá zajímavý sladký finiš a krémovou strukturu. Kromě chuti potěší cukroví i pěkným vzhledem, který na svátečním stole krásně vynikne.
Včelí úlky jsou klasikou, která nesmí chybět na svátečním stole. Pokud byste si chtěli připravit tradiční verzi, inspirujte se tímto receptem, který budete mít hotový do 20 minut.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě