Jemné a vláčné těsto, které skvěle doplňuje sladká rumová poleva. Nejprve jsem si myslela, že těsto bude hutné a nebude se pěkně vykrajovat do tvaru měsíčku, ale výsledek mě mile překvapil. S polevou jsem nejspokojenější, když přidávám i olej. Tehdy se krásně leskne. Autor: Karambola
Jemné a vláčné těsto, které skvěle doplňuje sladká rumová poleva. Nejprve jsem si myslela, že těsto bude hutné a nebude se pěkně vykrajovat do tvaru měsíčku, ale výsledek mě mile překvapil. S polevou jsem nejspokojenější, když přidávám i olej. Tehdy se krásně leskne. Autor: Karambola
Rumové měsíčky jsou výborným vánočním pečivem. Mají výraznou chuť a dlouhou trvanlivost, díky čemuž si je můžete připravit i do zásoby na celé svátky.
Hotové měsíčky, kterým poleva důkladně zaschla, uložíme do nádoby s víkem a skladujeme stejně jako vanilkové rohlíčky, linecké koláčky či perníčky – tedy v chladu a na tmavém místě.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě