S kynutým těstem pracuji velmi ráda. Samozřejmě pokud je dobré, dobře se s ním pracuje a nelepí se. Toto těsto je moje osvědčená klasika, vůbec se nelepí na pracovní desku a po upečení je krásně nadýchané. Jako pavučinka - měkoučké, má pěkné bublinky a je dobré i na druhý den. Setkala jsem se s kynutým těstem, které bylo po upečení jemné, měkké, nadýchané, ale když koláčky zůstali na další dny, zcela ztuhlo, bylo gumové a koláčky se daly jíst pouze s kávou nebo s čajem :) Autor: Lusi
S kynutým těstem pracuji velmi ráda. Samozřejmě pokud je dobré, dobře se s ním pracuje a nelepí se. Toto těsto je moje osvědčená klasika, vůbec se nelepí na pracovní desku a po upečení je krásně nadýchané. Jako pavučinka - měkoučké, má pěkné bublinky a je dobré i na druhý den. Setkala jsem se s kynutým těstem, které bylo po upečení jemné, měkké, nadýchané, ale když koláčky zůstali na další dny, zcela ztuhlo, bylo gumové a koláčky se daly jíst pouze s kávou nebo s čajem :) Autor: Lusi
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě