Těsto jemné jako pavučinka. Recept mám ještě od mé maminky, ta od své a takto se dědí z pokolení na pokolení. Je mu 48 let a jiné nepřipravuji. S těstem se pracuje skvěle, chutná fantasticky, tak proč měnit. Po vysmažení potírám povidly, posypu tvarohem, cukrářským sáčkem nanesu oslazený tvaroh a ještě na vrch ovoce podle sezóny nebo podle toho, co mám právě v chladničce. Tentokrát to byly borůvky. Autor: Helča Kočovská
Těsto jemné jako pavučinka. Recept mám ještě od mé maminky, ta od své a takto se dědí z pokolení na pokolení. Je mu 48 let a jiné nepřipravuji. S těstem se pracuje skvěle, chutná fantasticky, tak proč měnit. Po vysmažení potírám povidly, posypu tvarohem, cukrářským sáčkem nanesu oslazený tvaroh a ještě na vrch ovoce podle sezóny nebo podle toho, co mám právě v chladničce. Tentokrát to byly borůvky. Autor: Helča Kočovská
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě