Śvejžužu s vařenými brambory

Zajímavý název, který zaujal i mě, tak jsem musela vyzkoušet. Masíčko v marinádě, která je velmi česneková, takže je hlavně pro milovníky česnekové chuti. Česnek prolisujeme přes lis, přidáme sójovou omáčku, worčestr, solamyl, který to i zahustí, přidáme ještě vajíčka a pepř podle chuti. Já přidávám základní, sůl, pepř, červenou mletou papriku, kmín a obzvlášnim to ještě chilli a kari kořením. Autor: Adddy

Přidal:Adddy17, 7.5.2017
Kategorie: Hlavní jídla
Śvejžužu s vařenými brambory

Suroviny

Marináda:
4 stroužkyčesneku
2 lžičkysolamylu
2 lžíceworcesteru
2 lžícesojové omáčky
2 ksvejce
1 lžičkapepře
500 gvepřového masa
majoránka, chilli
kmín, sůl, kari

Postup přípravy

  1. Smícháme ingredience na marinádu.
  2. Maso nakrájíme na kostky a necháme v marinádě přes noc rozležet.
  3. Druhý den švejžužu osmažíme v rozehřáté pánvi.
  4. Podáváme s hranolkami, bramborem.