NejRecept.cz Maso Vepřové maso Śvejžužu s vařenými brambory
Śvejžužu s vařenými brambory
Recept Śvejžužu s vařenými brambory
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Adddy17 Adddy17    ·   7.5.2017

Śvejžužu s vařenými brambory

Zajímavý název, který zaujal i mě, tak jsem musela vyzkoušet. Masíčko v marinádě, která je velmi česneková, takže je hlavně pro milovníky česnekové chuti. Česnek prolisujeme přes lis, přidáme sójovou omáčku, worčestr, solamyl, který to i zahustí, přidáme ještě vajíčka a pepř podle chuti. Já přidávám základní, sůl, pepř, červenou mletou papriku, kmín a obzvlášnim to ještě chilli a kari kořením. Autor: Adddy

Suroviny

Marináda:

4 stroužky
česneku
2 lžičky
solamylu
2 lžíce
worcesteru
2 lžíce
sojové omáčky
2 ks
vejce
1 lžička
pepře
500 g
vepřového masa
majoránka, chilli
kmín, sůl, kari
Postup receptu
Vytisknout
  1. Smícháme ingredience na marinádu.
  2. Maso nakrájíme na kostky a necháme v marinádě přes noc rozležet.
  3. Druhý den švejžužu osmažíme v rozehřáté pánvi.
  4. Podáváme s hranolkami, bramborem.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář