Vegetariánská nádivka je jako stvořená pro každého, kdo si chce užít tento pokrm, ale vyhýbá se masu, uzeninám nebo jiným masným výrobkům. Ty stačí jednoduše nahradit tofu. Dnes v obchodě najdete mnoho různých druhů, například já jsem v tomto receptu použila uzené tofu. Chuťově to bylo opravdu fantastické. Autor: Karambola
Vegetariánská nádivka je jako stvořená pro každého, kdo si chce užít tento pokrm, ale vyhýbá se masu, uzeninám nebo jiným masným výrobkům. Ty stačí jednoduše nahradit tofu. Dnes v obchodě najdete mnoho různých druhů, například já jsem v tomto receptu použila uzené tofu. Chuťově to bylo opravdu fantastické. Autor: Karambola
Vegetariánská nádivka chutná téměř stejně jako ta klasická. Tofu je dokonalou náhradou za maso či různé masné výrobky. Ideální je uzené, které nádivku krásně provoní a dodá jí tu nejlepší chuť.
Hotovou nádivku nechte vychladnout a následně podávejte. Chtěli byste kromě té vegetariánské vyzkoušet i klasickou s masem? V tom případě vsaďte na recept na nádivku s medvědím česnekem, která má dokonale výraznou chuť.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě