Pečená velikonoční nádivka je klasikou, která se dělá v mnoha domácnostech. Tentokrát vám přináším recept na tu naši, kterou připravovala už moje babička. Teď ji připravuje moje mamka a letos ji dělám i já pro svou rodinu. Je to náš rodinný recept na velikonoční nádivku, která na svátečním stole nesmí chybět. Autor: Karambola
Pečená velikonoční nádivka je klasikou, která se dělá v mnoha domácnostech. Tentokrát vám přináším recept na tu naši, kterou připravovala už moje babička. Teď ji připravuje moje mamka a letos ji dělám i já pro svou rodinu. Je to náš rodinný recept na velikonoční nádivku, která na svátečním stole nesmí chybět. Autor: Karambola
Někdo přidává do pečené velikonoční nádivky uzené maso, jiný zase na kousky nakrájenou klobásu nebo slaninu. Jak se říká, sto lidí, sto chutí. Pokud hledáte nějaký nový recept, nebo pečete nádivku poprvé, určitě vyzkoušejte tento.
*Tip: Doporučuji, abyste přidali trochu více soli, během pečení se to ztratí a nestane se, že budete mít celou nádivku málo ochucenou.
Po upečení nechte velikonoční nádivku vychladnout a následně ji můžete nakrájet a podávat. Výborná je sama o sobě, případně k masu. Kromě ní si můžete podle tohoto receptu udělat i chutnou velikonoční babu.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě