Velmi návykový cuketový nákyp se sýrem a česnekem

Recept Velmi návykový cuketový nákyp se sýrem a česnekem

Přidal: Mineralka, 17.6.2020

Kategorie: Oběd, Část dne, Večeře, Cuketové recepty

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

U nás doma nestihl pořádně ani vychladnout a už byla polovina pryč. Po celém domě voněl česnek a musím říci, že i když nemám v oblibě tyto zeleninové nákypy, tento mi chutnal. Autor: Mineralka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Mineralka, 17.6.2020

Kategorie: Oběd, Část dne, Večeře, Cuketové recepty

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

3 hrnkynastrouhaná cuketa
2 kscibule
4 ksvejce
250 gnastrouhaný tvrdý sýr
300 gšunka
1 hrnekdětská krupice
1 bal.prášek do pečiva
5 stroužkůčesnek
1 lžičkasůl
2 PLnasekaná petrželka
podle chutipepř, majoránka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Připravíme si plech o velikosti 32x22 cm, dno vymažeme máslem a vysypeme strouhankou.
  2. Cuketu nastrouháme na hrubém struhadle (já měla cuketu z obchodu, tak jsem ji oloupanou, ale pokud máte ze své zahrady, určitě cuketu stačí umýt), přidáme ostatní suroviny a vše spolu důkladně promícháme.
  3. Navrstvíme na připravený plech a dáme péct. Pečeme při teplotě 180 stupňů asi 50 minut.
  4. Necháme mírně vychladnout a podáváme. Je to dobré i pořádně vychlazené.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit